Group 3 chevronGroup 6 facebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramlinkedinminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Bestellingen 👕

Grip op je kleding, PBM en EHBO bestellingen. Zie wat er binnenkomt en dus wat er uitgaat. Overzichtelijk, gestructureerd en snel.

Bestellingen

Bestel het snel

Of alvast vooruit, wat jij wilt. Wij zorgen ervoor dat het toegankelijk is, eenvoudig in gebruik en overzichtelijk in beheer. Onze klanten kunnen tot 35% besparen op het gebied van bedrijfskleding; er wordt specifieker besteld en vaak alleen het noodzakelijke.

Organisaties die een kledingbudget hebben, hebben dankzij deze module veel meer inzicht in de bestellingen per collega. Welke mate van controle wil jij? Het is aan jou. Zo kunnen alle bestellingen rechtstreeks doorgezet worden naar de leverancier, of toch eerst langs de inkoopafdeling. Jij hebt zelf de broek aan!

EHBO

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het van groot belang dat op iedere bouwplaats of werkplek de benodigde EHBO-spullen liggen.

Bestellingen Nutt

Bedrijfskleding

Bestel doodeenvoudig werkkleding via de app. Overzichtelijk per medewerker, en daarom ook altijd binnen budget.

PBM

persoonlijke beschermingsmiddelen helpen je veilig te werken. Die werkschoenen, bouwhelm of veiligheidsbril zijn binnen no time besteld. Korte lijntjes, meer veiligheid.

Bestellingen. Waar ga jij voor?

Alles wat je vaker bestelt, kunnen wij voor jou regelen. Al zijn het de hardlopers van de snackbar om de hoek, wij geven je bestelling door 🍟