Group 3 chevronGroup 6 facebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramlinkedinminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Beveiliging

Met de beveiliging van Nutt zit het wel goed. Loonstrookjes, bestanden en afbeeldingen. Safe and sound. 🔐

Beveiliging. Vertrouw gerust op Nutt.

Nutt werkt samen met de beste appbouwer van de Benelux. Nutt is gebouwd door native applicatie engineers, een van de grootste mobile first organisaties van de Benelux hebben in samenwerking met Nutt de app ontwikkeld.

Op het gebied van veiligheid doen we geen consessies. Met Nutt mag je vertrouwen op veiligheid. Loonstrookjes, personeelshandboeken en adresgegevens zijn veilig opgeborgen en alleen toegankelijk voor de juiste personen.

 

Opgeborgen maar toegankelijk

Iedere collega heeft toegang tot zijn eigen loonstrookjes en persoonlijke gegevens. En verder niemand. Privégegevens zijn alleen toegankelijk wanneer een collega daar expliciet toestemming voor geeft.

De medewerkersapp is bovendien alleen bereikbaar met persoonlijke inlogcredentials, buitenstaanders blijven dus echt buiten.

De techniek in beveiliging staat niet stil, ook daar blijven we doorontwikkelen. Iedere dag weer.  Wil je meer weten hoe we jouw gegevens veilig en secure houden? 👇🏽