Group 3 chevronGroup 6 facebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramlinkedinminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Schilder, glas en afbouw

Demo personeelsapp

Op locatie of kantoor

Voor de schilders op de steigers, hoogwerkers of op het professionele keukentrappetje. Het maakt niet uit waar, Nutt helpt het werken makkelijker te maken.

Urenplanning, registratie van werktijden en verlof, informatie over het nieuwe project of het belangrijke interne nieuws. Nutt helpt processen makkelijker te maken. Geen eindeloze rompslomp met urenbriefjes, gehannes over vrij vragen of contactgegevens van die nieuwe collega op de bouwplaats.

Help ons jouw werk leuker en makkelijker te maken. We laten het je graag zien.

Naam(Vereist)

Vrijblijvende demo van 30 minuten op locatie?

Dus jij bent ondernemer in de Schilder, Glas en afbouw sector en wil het wel eens met eigen ogen zien? Geen probleem, we komen graag langs. Vul het formulier in en wij komen langs voor een verhelderende demo.

Praktijkvoorbeelden, vergelijkbare klanten en ervaringen laten zien hoe makkelijk jouw administratie en interen processen kunnen verlopen. Wij zijn Nutt, en wij maken het makkelijker voor jou en je collega’s, binnen en buiten.