Group 3 chevronGroup 6 facebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramlinkedinminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Kennisbank

 

Wij zijn Nutt.

Nutt biedt heel veel mogelijkheden. We maken jouw interne processen slimmer.

Nutt is een superslimme en eenvoudige app die je collega’s helpt efficiënt te werken. Tijdrovende processen worden een ‘piece of cake’.

Hoe we kunnen helpen leggen we graag uit. Staat jouw vraag er niet tussen? Let us know, we leggen het je graag uit.

Integraties

Naadloze integratie met Nutt. We zetten je gegevens van meerdere applicaties en systemen over naar Nutt, zodat je al je processen op één plek kunt regelen.

Voor onze klanten hebben we integraties mogelijk gemaakt met:

  • Verloning en administratiepakketten
  • ERP-systemen
  • Facturatie-systemen

SaaS of Maatwerk?

Nutt is er voor jou, ook passend bij jouw portemonnee. Waar jij Nutt voor wilt gebruiken is dus aan jou. Je krijgt standaard al heel veel toepassingen die helpen je processen slimmer te maken.

In welke mate jij je eigen toepassingen en processen wilt vormgeven gaat bepalen of je Nutt als kant-en-klare oplossing wilt gebruiken of echt voor jou op maat gemaakt.

Het verschil in functionaliteiten tussen de Software As A Service oplossing en onze Maatwerk oplossing en de bijbehorende kosten lees je hier.

ERP systemen

Nutt is er voor technisch personeel. Integraties met  ERP-systemen die veelvuldig in de technische branche worden gebruikt is ons daarom ook niet vreemd.

  • 4PS
  • Syntess

Integraties met andere ERP-systemen is ook zeker mogelijk. Onze afdeling met technici heeft voor tal van oplossingen API’s geschreven.

AVG

Borgt Nutt veel persoonsgevoelige informatie? Jazeker.

Niet alleen NAW plus contactgegevens, ook loonstrookjes, jaaropgave en persoonlijke functieprofielen en skills leggen brengen wij in beeld. Dat vraagt om de nodige beveiliging en zekerheid.

Naast de nodige beveiliging van alle data, geven we ook iedere gebruiker van de app de keuze om zijn contactgegevens wel of niet intern te willen delen.

Je leest het allemaal in onze verwerkersovereenkomst en in privacy statement

Beveiliging

Nutt is als app te gebruiken op het Android platform en op het iOS platform. Deze apps zijn alleen te gebruiken met de door jouw aangegeven gebruikersgegevens.

Geen onuitgenodigde gasten in Nutt. It’s gonna be eigen medewerkers first en only dus.

We updaten onze technieken continu, en ‘beveiliging’ wappert bij ons hoog in het vaandel.

Updates

Nutt werkt continu aan de laatste technieken en beveiligingen, updates zijn daarom onontkomelijk.

Kleine en grote updates communiceren we altijd met onze klanten. Is er een nieuwe app-release, dan wordt deze vaak al automatisch bijgewerkt.

Het mooie van Nutt is, als we gave toepassingen hebben ontwikkeld voor klant X, is de kans groot dat we het ook kunnen gebruiken voor jou, klant Y. Zo profiteren we allemaal van een nog steeds beter wordend Nutt.

Windows Mobile

Sorry. We ontwikkelen niet voor Windows Mobile. Het zal je niet ontgaan zijn dat de meest gebruikte mobiele operating systemen Google’s Android en Apple’s iOS zijn.

Helaas voor jou als Windows Mobile gebruiker, Nutt is er dan niet voor jou. Hoog tijd dus om over te stappen 🙃.

Formulieren

Nutt helpt je al je belangrijke formulieren behapbaar en sneller te maken.

Hoe uitgebreid jij je formulier wilt, ligt volledig bij jou. Van een medewerker-tevredenheidsonderzoek tot aan een wekelijkse bestellijst van de snackbar. We kunnen het voor je standaardiseren.