Group 3 chevronGroup 6 facebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramlinkedinminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Formulieren 📃

Jouw formulier in een app. Nutt brengt informatie eenvoudig, snel en consistent van buiten naar binnen. Een inspectie? Loop de vragenlijst door en stuur hem snel naar kantoor.

Formulier in app

Gewoon via de app.

Hoe lekker is dat? Handzame formulieren die je klaarzet voor de juiste collega. Via een push-melding help je je collega het formulier nu écht op tijd in te vullen. Ook zo maken we samen afstanden kleiner.

Geen onoverzichtelijke, eindeloos lange formulieren, maar handzaam, overzichtelijk en razendsnel ingevuld. En uiteraard kun je foto’s toevoegen. Wil je een toelichting geven op een vraag of item uit het formulier? Geen punt, zo toegevoegd.

Verklein de afstand tussen je kantoor en de bouwlocatie, wij maken je processen slimmer en helpen je het werk makkelijker te maken. Met een formulier in app zorg je voor een snellere afhandeling van de noodzakelijke processen.

Noodzakelijk, maar nu snel. 🤟🏼

Denk eens aan die wettelijk verplichte werkplek inspecties of de F-gassen formulieren. Niet iedereen staat te springen om die in te vullen. Maar Nutt maakt het makkelijker.

Formulier in app

Nutt zorgt ervoor dat de formulieren makkelijk op iedere plek kunnen worden ingevuld, binnen no-time verstuurd en beschikbaar bij de juiste persoon binnen jouw organisatie. We helpen deze formulieren onder aandacht te brengen, zodat dit klusje niet weer standaard als allerlaatste er nog even tussen gedrukt wordt.