Group 3 chevronGroup 6 facebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramlinkedinminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Wij zijn Nutt – en wij maken het makkelijker voor je

Ontstaan vanuit techniek – gemaakt door native engineers.

De oorsprong van Nutt ligt in de installatiebranche. Hoge faalkosten met papieren urenbriefjes, halve verlofaanvragen en onduidelijkheden in de planning waren de reden om processen te digitaliseren.

En zo ontstond Nutt. We waren nog niet begonnen met bouwen of andere bedrijven uit de technische branche stonden voor de deur. Krachten werden gebundeld en zie daar; Nutt was geboren.

Daarmee heeft Nutt dus roots in de technische branche en de softwarebranche. Het beste van beide werelden. We begrijpen onze klanten maar weten ook hoe apps en software het beste gebruikt kan worden.  

Samen sterk met de grootste technisch opleider van de Benelux.

Nutt is sterk in samenwerkingen, net als techniekopleiding.nl. Samen hebben we verder gebouwd aan Nutt op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen binnen de technische sector.

Mobiel In De Techniek, afgekort ‘MIDT’ zijn extra modules die iedere gebruiker in staat stelt om persoonlijk te groeien binnen zijn of haar kunnen.

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Adres

Meer over Nutt?

Heb je een vraag over Nutt of hoe wij van toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw interne processen? Laat het weten en wij komen er bij je op terug.