Group 3 chevronGroup 6 facebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramlinkedinminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Interne communicatie

De telefoon is dé tool waarmee je alle medewerkers kunt bereiken. Wij helpen je jouw bedrijfsinformatie snel te krijgen waar het moet zijn. Maar ook niet verder dan dat. 🗞️

Pling!

Een belangrijk nieuwsbericht dat gepushed wordt naar alle gebruikers binnen de organisatie. Binnen no-time is iedereen op de hoogte. Geen twijfel meer. Geen eindeloze belcirkel of een intern mailtje waar iedereen maar op blijft reageren. Of nog erger, via een whatsapp groep waar die oude collega nog in zit.

Dat kan bedrijfsbreed, of per afdeling. Al het nieuws binnen handbereik, grip op je kanalen.

Meer Nutt, meer betrokkenheid

Met relevantie interne communicatie vergroot je de betrokkenheid van alle collega’s, ook diegene die minder vaak op de zaak zijn.

En is het wel interessant, maar alleen voor een bepaalde afdeling of één vestiging? Met Nutt kan je heel specifiek je nieuws delen. Zo blijf je relevant voor elke collega.

Dat Nutt de verbinder en de procesversneller is van jouw organisatie zit hem niet per se in één ding. Nutt heeft voor veel interne processen een oplossing, waardoor alle collega’s met één app uit de voeten kunnen. Naast nieuws & agenda zet Nutt alle juiste bedrijfsinformatie op de goede plek.

Breeeed inzetbaar

Interne communicatie is een breed begrip, maar als het gaat om interne processen; we’ve got your back!

We hebben aan heel veel gedacht, kant en klaar,  direct door jou te gebruiken. Wij zijn Nutt, en wij maken het wél makkelijker voor je. 👊🏼

Planning

Met Nutt heb je inzicht in je werkweek. Op welk project ben je ingepland, wie is je projectleider en hoe kan je hem of haar bereiken?

Zijn er last minute wijzigingen in je planning, want hey, zo gaat het af en toe, dan krijg je een duidelijke push-melding. Zo zie je niets over het hoofd en weet jij waar je aan toe bent.

Nieuws & actueel

Wat er speelt in jouw organisatie deel je eenvoudig via Nutt. Specifiek per afdeling, per vestiging of in de gehele organisatie.

Met het regelmatig delen van het interne nieuws vergroot je betrokkenheid binnen de organisatie. Ga je informatief of informeel, het is volledig aan jou, jij zit aan de knoppen.

Loonstrookjes en jaaropgave

Verstuur jij je loonstrookjes nog per post? Niet meer nodig. Krijg je vaak de vraag op welk portaal die loonstrookjes ook al weer staan? Verleden tijd.

Is het weer tijd voor de belastingaangifte en weet de helft niet waar de jaaropgave staat? Met Nutt staan alle loonstrookjes veilig klaar in de app. Dat scheelt een hoop belletjes van collega’s. Overzichtelijk en veilig bovendien.

Smoelenboek

Handig om in je zak te hebben; een smoelenboek met alle relevante informatie van je collega’s. Naast een foto en contactgegevens, geven we ook aan welke expertises hij of zij heeft. Deze expertises hebben we voor je getagd, zodat een collega een vraagstuk heeft over een bepaald onderwerp, hij of zij precies weet waar hij informatie kan inwinnen.

Zo maken we afstanden klein, en processen slimmer.

Downloads

Belangrijke documentatie binnen handbereik. Borg en bundel belangrijke informatie in Nutt.

Iedere collega kan dan vragen hebben, maar niet waar het antwoord te vinden is.

Nutt is ook te gebruiken voor naslagwerk. Borg de handleidingen van bepaalde apparatuur of machines waar veel of juist niet veel mee gewerkt wordt. Eenvoudig door collega’s te bekijken in de app. Verklein de afstand tussen vraag en antwoord. Dat is Nuttig.