Group 3 chevronGroup 6 facebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramlinkedinminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

Leerpad

Alle stappen in beeld, welke route neem jij? In samenwerking met TechniekOpleiding.nl.

Volg je opleiding, training of cursus eenvoudig op je mobiel.

Met Nutt en de Nutt Academie kan je groeien, in de diepte en in de breedte. We helpen je inzicht te krijgen in de functieprofielen binnen jouw organisatie, en brengen de benodigde en huidige disciplines van je collega’s in beeld. Eventuele kloven versus de huidige en benodigde competenties worden hierdoor inzichtelijk. Kloof gevonden? Mooi! Dat betekent dat we je kunnen helpen groeien.

Met de grootste technische opleidingsdatabank van de BeNeLux koppelen we je eenvoudig aan de juiste training, cursus of opleiding. Eenmaal geboekt, zetten we dat direct voor jou in een overzichtelijk leerpad.

Overzichtelijk thuis én op kantoor

Met Nutt en de Nutt Academie houd je grip op de zaken, binnen de hele organisatie. Op de HR-afdeling is in één oogopslag duidelijk per medewerker welke trajecten er gestart zijn of op het punt staan te beginnen. De collega ziet in zijn mobiel hetzelfde, met daarin alle benodigde informatie over de training, cursus op opleiding. Starttijd, startlocatie en informatie over de inhoud

De opleidingen die tijdens (planbare) werktijden worden gehouden houdt Nutt automatisch rekening mee. Zo voorkomen we dubbele boekingen, faalkosten en frustratie.

Ben je benieuwd hoe wij kunnen helpen bij ‘Een leven lang Leren’ binnen jouw organisatie? We laten het graag zien tijdens een demo!

Onderdeel van de Nutt Academie module in samenwerking met TechniekOpleiding.nl.