Group 3 chevronGroup 6 facebook Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramlinkedinminusnotification-closeGroup plussearch-glass third

HR & Ontwikkeling

Want de tijd dat je als technisch bedrijf kon volgen is voorbij. Opfrissen, bij én doorleren is de standaard. En Nutt maakt het leuk. 

Ontwikkeling in beeld

Wij komen als geroepen. Nutt biedt namelijk zóveel voor de HR-medewerker en je collega’s.

Nutt is het logische verlengstuk in ontwikkeling van je personeel. De plek voor het vastleggen en beheren van huidig werk- en denkniveau, functieprofielen, certificeringen, opleidingen; we kunnen nog wel even doorgaan. Doen we dus ook, hieronder.

Loonstrookjes en jaaropgave

Dankzij een koppeling met jouw salaris of HR-software, kunnen we alle loonstrookjes eenvoudig maar tegelijkertijd súperveilig klaarzetten voor iedere medewerker. Gewoon in PDF en eenvoudig te downloaden wanneer gewenst.

Alleen inzichtelijk voor de gebruiker zelf. Wel zo veilig.

Competentiemanagement

Met Nutt zit je niet stil. Wil jij vooruit, omhoog of opzij? Dankzij onze nieuwe competentiemanagement module kan je in de app heel makkelijk op zoek naar een geschikt vervolg of verdieping voor jouw ontwikkeling.

In samenwerking met TechniekOpleiding.nl

Cursus

Met Nutt boek je eenvoudig een nieuwe cursus of training voor je collega’s. Of het nu een BHV cursus is of een binnenkort verlopen VCA, met Nutt is het 🍎🍳

Je hebt de keuze uit het grootste technische opleidingsaanbod van de Benelux, maar we houden ook rekening met jouw favoriete opleider. Kortere lijntjes, sneller werken. Wel zo makkelijk.

In samenwerking met TechniekOpleiding.nl